SEKTÖREL BİLGİLER

Sektörel Haber ve Paylaşım Blogu

Halı yıkama makinası fiyatları Pak Makina Sitesinde

Merhaba..

Endüstriyel temizlik ve halı yıkama makinaları üzerine kurulmuş olan pekçok site bulunuyor. Bu sitelerin ortak özellikleri ise katalog modunda olmaları yani fiyat bilgilerini paylaşmıyorlar. Bu durum tabi müşterilerin güvenini bir miktar zedeliyor diyebiliriz. Şeffaflıktan yana olan müşteriler fiyat bilgilerinin de sitelerde yer almasını istiyor.

İşte bu sorunu giderecek bir siteyle karşılaştım. Adı Pak Makina. Site temizlik makinaları üzerine kurulmuş bir site. Özellikle halı yıkama makinası, halı sıkma makinası, koltuk yıkama makinası gibi çok sayıda çeşit bulunuyor bu sitede. Bu siteyi diğerlerinden farklı kılan ise site üzerinde makinaların fiyatlarının görülüyor olması. Evet tüm makinaların fiyatları site üzerinden incelenip alınabiliyor.

Sitede tüm makinaların teknik özellikleri detaylı bir şekilde anlatılmış. Kullanım önerileri, çeşitleri, görselleri bulunuyor. Özellikle halı yıkama ve sıkma makinaları çok detaylı bir şekilde açıklanmış. Bu sitenin henüz yeni kuruluyor olmasından dolayı bazı eksikleri de var elbette. Örneğin henüz tüm temizlik makinası çeşitleri siteye girilmemiş. Önemli bir eksiklik olarak da makina videolarının henüz girilmemiş olduğunu görüyoruz. Bu nedenledir ki site henüz kurulum aşamasında diyoruz.

Halı yıkama makinası fiyatlarına gelince fiyatlar 57000 den başlıyor. Tam otomatik bir halı yıkama makinası almak isteyen müşterilen bu parayı gözden çıkarması gerekiyor. Tabi fırça sayısı ve makinaların büyüklükleri değiştiğinde fiyat da değişiyor otomatik olarak.

Kısaca bu siteyi ben beğendim. Eksikleri olmakla birlikte güzel bir site tavsiye ediyorum.

www.pakmakina.com